05 de novembre, 2010

Sopar al Gran Hotel Havana

Kilian Gómez i Rosa Maria Vila, acompanyats de les seves parelles, han estat els afortunats guanyadors del sorteig de dues invitacions pel Sopar & Blues d'ahir a la nit al Gran Hotel Havana de Barcelona. «Estic molt emocionada, encara no m'ho crec», va dir Vila. «És increïble que ens hagi tocat a nosaltres entre tanta gent», es va sorprendre Gómez. En efecte, gairebé 1.100 persones van participar en el sorteig posat en marxa dimecres per celebrar l'inici oficial del festival, amb l'inoblidable concert de Sonny Rollins a l'Auditori.

Gómez i Vila van compartir taula amb Josep Maria Biarge, director de l'hotel, Helena Gracia, subdirectora de l'hotel, i Joan Anton Cararach, director artístic del festival. El menú va anar a càrrec del xef de l'Havana, Guillermo Olalla, i la música va estar en mans de la Farràs-Chamorro Swing Band.

Els Amics del Jazz guanyadors del sorteig, acompanyats pels directius del Gran Hotel Havana i del festival de jazz.

A banda del Sopar & Blues de cada primer dijous de mes, el Gran Hotel Havana acull, dins del 42 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz, un cicle cada divendres i dissabte, Cocktail & Swing (atenció: a les 19.30 hores), i concerts familiars cada diumenge a càrrec de membres de la molt activa Sant Andreu Jazz Band, dirigida per Joan Chamorro, que començarà aquest diumenge la seva sèrie de quatre concerts amb una sessió dedicada als orígens del jazz.

L'Havana és jazz.

1 comentari:

rosa vila ha dit...

Realment va ser una gran sort i una gran nit, poder compartir taula, nit i actuació en companyia de les persones que fan posible any rera any que poguem gaudir del Festival de Jazz de Barcelona. Des d'aqui torno a donar les gracies per totes les atencions rebudes i els animem a seguir innovant perque poguem seguir gaudin.