18 de novembre, 2012

Meet the Artist: Christian Scott


Fa tres anys Christian Scott va deixar el Palau enlluernat com a membre de la banda amb la qual Marcus Miller revisitava Tutu. Ja era aleshores un dels trompetistes més importants del jazz actual, cosa que tres anys després tindrem ocasió de comprovar a Luz de Gas diumenge que ve 25 de novembre (20.00 hores), amb la presentació del seu últim disc, el molt punyent –i no solament en el sentit musical– Christian aTunde Adjuah. Ell mateix explica en aquest vídeo alguns dels secrets d'aquest disc, probablement el més ambiciós de la seva ja forta carrera.


4 comentaris:

Francesc ha dit...

Per a mi es el millor trompestista del moment,tant per la seva tecnica com per el misatge que li dona a la seva musica.

carlos ha dit...

Dels músics més interessants de la nova fornada i tinc la impressió que quasi no li doneu bola sobre tot amb aquesta entrada tan breu. Ni un trist copy/paste com feu amb altres artistes.

Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona ha dit...

Carlos: ¿"no li "donem bola"? ¿Has llegit el text que hem escrit al programa? ¿Una entrada breu? Tots els artistes han tingut l'oportunitat d'escriure un text propi, i Christian Scott ens va demanar que, en comptes d'un text que per qüestions de temps no podia fer, trobava molt representatiu aquest vídeo de presentació del seu últim disc. Mira el que en diem al programa i ja ens diràs si el considerem o no important…

carlos ha dit...

Bueno home, no ens enfadem tampoc, eh? ;)

És una impressió que tinc, puc estar equivocat però de totes maneres no he posat en dubte la vostre consideració com un artista important, només he dit que no li doneu massa bola.

També puc estar equivocat i no haver-me fixat però no surt als events a Facebook, tant és així que ni ell mateix ho ha actualitzat i de casualitat m´he enterat que porta 3 nits tocant a Espanya.

Si, tens raó, sóc un punyetes xDD

pd: tinc unes ganes terribles de veure aquest home i la seva banda el proper diumenge !!

Salut !